Over ons

Over ons Sfeervol, gezelligheid, knus, stijlvol… dat vind ik belangrijk bij mij thuis. Ons huis is dan ook een plek waar ik graag wil zijn, waar ik me veilig en vertrouwd voel, waar ik kan genieten met mijn gezin en waar ik graag familie en vrienden ontvang.

De manier waarop je thuis sfeer creëert laat zien wie je bent. Een tuin is het verlengde van je huis. Mijn partner heeft al jaren zijn eigen loonwerkersbedrijf en legt prachtige tuinen aan. Een tuin of woning is in mijn ogen niet compleet zonder mooie accessoires.

Accessoires zoals potten, vazen en bloembakken brengen net even de extra touch aan die een woning of tuin verdient.

In 2021 heb ik de stap durven nemen om mijn eigen onderneming op te starten: LXRY Tuindecoraties & Potterie. Naast dat ik het heerlijk vindt om samen met mensen te kijken waar ze blij van worden, is mijn bedrijf een perfecte aanvulling op het bedrijf van mijn partner. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat uw huis of tuin de plek wordt waar u het liefste bent…lekker thuis!

Persoonlijk contact en advies vind ik heel prettig en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden om zo tot het mooiste eindresultaat te komen. Ik hoop je snel te ontmoeten in onze showtuin.

De koffie staat klaar! Liefs,

Jolie

BESTEL INFORMATIE